Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakçı, 16 Nisan tarihinde yapılacak halk oylaması öncesi sandık ve gözlemci eğitimlerinin mahalle ile köy gruplarında tamamlandığını bildirdi. Ocakçı yazılı açıklamasında sandık eğitmenlerinin özenle ve dikkatle tamamladığı program dahilinde eğitim ve görev kaynaşmasının sağlandığına vurgu yaptı.

 

PARTİ İÇİ EĞİTİM

Ocakçı'nın açıklaması şu şekilde:  "Parti üyelerimizin bilgi, beceri ve tutumlarının; teknolojik, siyasal, ekonomik gelişmeler doğrultusunda değişmesi, verimliliklerinin artırılması, iletişim becerilerinin geliştirilmesi, karara katılmalarının sağlanması; sonuçta parti içinde toplam kalitenin gerçekleşmesi için parti içi eğitim imiz  tamamlanmıştır. Parti içi eğitim almış parti üyelerimiz, partili olmanın verdiği güven ve doyumun yanında, partinin amaçlarını gerçekleştirmeye ve partinin başarısına da katkı sağlamak için eğitimlerin tamamına katılmışlardır.

 

OY SAYIM VE DÖKÜM SÜRECİ

16 Nisan’da yapılacak olan Anayasa Referandumu sandık eğitiminde özellikle; Oy kullanımı öncesinde önemli konular, İletişim zinciri, oy verme sırasındaki sorumluluklar, Oy sayımı ve döküm süreci, sonuçların ilanı ve sorumluluklar, Sandık güvenliği, Sandık çevresi, Islak imzalı tutanakların teslimi hakkındaki tüm eğitimler tamamlanmıştır.

 

ÜSTÜN BAŞARI TEMENNİSİ

Eğitimlerde büyük pay sahibi olan Emekli Öğretmenimiz ve aynı zamanda Eğitmenimiz Sayın Çiğdem KILIÇ’a, Eğitim sekreterlerimiz ve yönetim kurulu üyemiz Sayın Mürşide Ateş’e, İl Eğitmenimiz Sayın Engin Güner’e, Eğitime katılan üyelerimize, gönüllü vatandaşlarımıza teşekkürler eder, aldıkları bu özel görevler konusunda kendilerine güvendiğimizi ifade eder üstün başarılar dileriz"