Kdz. Ereğli Belediye Basın Bürosu'nun haberi şu şekilde:

Ereğli Belediyesinde yapısal değişim ve gelişim çalışmaları sürüyor. Belediyenin ihtiyaç duyduğu yeni Şantiye alanı hizmete girdi. Potbaşında bulunan Eski Şantiye Alanında bulunan Müdürlükler, taşınma işlemlerini tamamlayarak Belen Yeni Sanayi Bölgesinde yapılan Yeni Şantiye alanına yerleşti.

 



ÇOCUK OYUN DÜNYASI YAPILACAK

Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, beraberinde Başkan Yardımcıları Esra Alpago, Alptekin Dursun ve ilgili daire müdürleriyle birlikte ilk olarak Potbaşındaki eski Şantiye alanını gezdi.

Başkan Hüseyin Uysal, şehrin giriş noktasında bulunan ve Ereğli’ye yakışmayan bir görüntü içindeki şantiye alanının boşaltılmasını, “Şehrin tam girişindeki bu alan çirkin görüntüsü ve ihtiyaçlara cevap verememesiyle Ereğli’mize yakışmıyordu. Müdürlüklerimiz yeni yaptığımız Şantiyeye bugün itibariyle taşınma işlemlerini tamamladılar. Kısa zamanda burada yıkım çalışmalarına başlayarak, proje çalışmasını tamamladığımız Çocuk Oyun Dünyası inşa edeceğiz” dedi.

 


13 BİN METREKARE ALANA YENİ ŞANTİYE ALANI

Başkan Hüseyin Uysal, Belen Yeni Sanayi bölgesinde 13 bin metrekare alan üzerine inşa edilen Yeni Şantiye alanını da gezerek, burada hizmet vermeye başlayan Müdürlük birimlerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Başkan Uysal, Fen İşleri, Su - Kanalizasyon ile Ulaştırma Müdürlüğü’nün kullandığı şantiye alanının, uzun yıllar Ereğli Belediyesine hizmet vereceğini belirtti.