Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)Genel Sekreterliği görevine başlayan Mustafa Saraçöz'ü, Ankara TOBB İkiz Kuleler'deki makamında Zonguldak, Ereğli, Devrek, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreterleri ziyaret etti. Ziyarette, TOBB Genel Sekreteri Saraçöz'e başarı dileğinde bulunuldu.
Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Renda Okay, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Gündüz Acar, Devrek Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Cihat Yaban, Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Taner Arslan'ın katıldığı ziyarette, Saraçöz, uzun yıllardır TOBB camiasının içinde bulunduğunu, bu nedenle camiaya yabancı olmadığını ifade ederek, ziyaretlerinden ötürü Zonguldak heyetine teşekkür etti.
Karşılıklı sohbet, fikir alışverişi ve genel değerlendirmeler yapılan ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret esnasında TOBB yönetmeliği, Çek Yasası, Oda çalışmaları ve seçimler başta olmak üzere pek çok konuda fikir alışverişinde bulunuldu. Zonguldak, Ereğli, Devrek, Alaplı Oda Genel Sekreterleri, TOBB Genel Sekreteri Saraçöz'e Zonguldak'ın yöresel ürünlerinden olan üzerinde saat bulunan kömürden yapılmış kömür vagonu, Devrek Bastonu ile Elpek Bezi hediye etti.