Akçakoca-Alaplı Karayolunda meydana gelen trafik kazasında 6 kişi hafif yaralandı. Yoldan çıkarak şarampole yuvarlanan otomobili denize uçmasına çam ağacı engel oldu, yaralılar ise kendi imkanları ile araçtan çıktılar.

Kaza gece 01.30 sularında Akçakoca Alaplı 3. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Almanya’ da yaşayan Volkan Çelikel (32) eşi Bahar Çelikel (26) ile çocukları Asya Çelikel (4) ve Delya (1) ile birlikte Ereğli’de ki anne ve babasını ziyaret etmek için İstanbul’a geldi. İstanbul’da babası Ömer Çelikel (54) ve annesi Hava Çelikel (52) ile buluşan Volkan Çelikel ve ailesi, kiraladıkları otomobil ile Ereğli’ye gelmek için yola çıktı.

Otomobili kullanan baba Ömer Çelikel Alaplı Akçakoca yolu 3. kilometresine geldiğinde direksiyon hâkimiyetini kaybetti. Yoldan çıkan otomobil şarampole yuvarlandı. Otomobilin denize düşmesini çam ağacı engelledi. Yaklaşık 20 metre uçan araç içerisinde bulunan aile kendi imkânları ile yola çıktı. Yola çıkan aile vakit geçirmeden polise haber verdi. Olay yerine ulaşan polis şoka giren aile için ambulans istedi. 2 ayrı ambulans ile Alaplı Devlet Hastanesine kaldırılan Volkan Çelikel, Bahar Çelikel, Asya Çelikel ve Delya Çelikel, yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildi. Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ömer Çelikel ve Hava Çelikel’in çekilen filmlerinin ardından sağlık durumlarının iyi olması sebebi ile taburcu edildikleri öğrenildi.

Şarampole yuvarlanan otomobil ise yapılan 2 saatlik kurtarma çalışması sonrasında çıkarıldı. Büyük hasar gören otomobil yedi emine alındı.
Polis ve Jandarma ekipleri kaza ile ilgili tahkikatı sürdürüyor.