Kozlu Sarı Başak Özel Eğitim Okulu, yılsonu etkinlikleri kapsamında yaptığı programla ilk mezunlarını verdi. Kozlu Kılıç Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen programa, çok sayıda davetli katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan programda, açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Yaşar Alkan, bu yıl okullarında ilk mezunlarını verdikleri için çok mutlu olduklarını söyledi.
Alkan konuşmasında şunları söyledi;
"Toplumumuzun önemli bir kesimini ilgilendiren özel eğitim hizmetlerinden ihtiyaç sahibi olanlardan ancak az bir bölümü faydalanabiliyor. Amacımız tüm bireylerin bu hizmetlerden yeterince yararlanmasını sağlamak. Devletimiz bunun için tüm imkânlarını kullanıyor. Bunun için toplumun her kesimine görevler düşüyor. Çünkü halka hizmet, Hakka hizmettir. En iyi yatırım insana yapılan yatırımdır. Özel eğitim ihtiyacı olan bireylere toplum olarak acımak yerine onları kucaklamak, iş imkânları yaratmak ve topluma uyumlarını sağlayıcı önlemleri almak her Türk insanının öncelikli görevidir. Bu çocuklarımız hayatın her kademesinde görev alabilirler. Yeter ki imkân verelim."
Konuşmaların ardından kolbastı, tiyatro ve şiir okumaları ile devam eden programda okulun ilk mezunları olan 10 öğrenciye diplomaları verildi.