CHP Zonguldak milletvekili aday adaylığı için ön çalışmaları yapan ADD Batı Karadeniz Sorumlusu Erol Sarıal, Kdz.Ereğli ADD’yi ziyaret etti.

CHP Zonguldak Milletvekili aday adaylığı için ön çalışma yapan Atatürkçü Düşünce Derneği Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi ve Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Erol Sarıal, Atatürkçü Düşünce Derneği Kdz.Ereğli Şubesini ziyaret ederek Başkan Semih Özkök ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.
Atatürkçü Düşünce Derneği Kdz.Ereğli Şube Başkanı Emin Semih Özkök ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Merkez Karar Yürütme Kurulu Üyesi aynı zamanda Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Erol Sarıal’in ziyaretinden son derece memnuniyet duyduk. Dostumuzun ülke sevdası ile ilgili arzuları istekleri ve kendine koyduğu bir hedef var” sözleri ile konuştu.
‘BU İKTİDARDAN
KURTULMALIYIZ’
Sarıal’de sadece Zonguldak değil Batı Karadeniz bölgesinde bir çalışma yaptığını, yaklaşan genel seçimler öncesi CHP’den aday adaylığı için ise çok net mesajlar vermedi. Sarıal konuşmasında, “Uzun süredir gerek Zonguldak’ta gerekse Türkiye çapında çalışmalar sürdürüyoruz. Türkiye’nin daha iyi noktalara gitmesi Türkiye’nin hem ulusal bağımsızlığının hem cumhuriyet devrimlerinin geri noktaya düşmemesi için bu çalışmaları sürdürüyoruz. Bilindiği gibi Türkiye’de sıkıntılı süreç yaşanıyor. Sandığa saygılıyız, görevimiz halkı iktidardan görevi geri alıp Türkiye’nin kendi çıkarları doğrultusunda bir iktidar oluşturulmasıdır. Dış emperyalist isteklere göre yönetilen ekonomiyi tamamen yabancılaştıran, özelleştirmeleri de aşan, bankacılık, tarım sektörü, maden sektörünü yabancılaştıran bu iktidardan kurtarmak amacımız. Atatürkçü Düşünce Derneği görevini yapacaktır, ideolojik bir örgüttür. Bir parti bayrağı altında flaması ile yan yana değil ama ideoloji gereği görevini vardır. Benim Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylığım geldi, bu kararı oluşturmadan önce de ADD Şubeleri ile sürekli görüşme içerisindeyiz. Batı Karadeniz düzeyinde görüşlerini aldık. Çalışmaları Ankara’ya yansıtmak istiyoruz. Çalışmaları Atatürk’ün partisinde yürütmek istiyorum. Bizim dışında Atatürkçü yok demiyoruz Türkiye’de halkın büyük bir çoğunluğu Atatürkçü” sözleri ile konuştu.