Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şubesi'nin 10'ncu Olağan Genel Kurulu, Karaman beldesindeki Topaloğlu Düğün Salonu'nda gerçekleştirdi. Kongreye, Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkan Satılmış Çalışkan da katıldı. Kongrenin divan başkanlığını Genel Başkan Satılmış Çalışkan yaptı. Çok sayıda üyenin katıldığı ve yoğun ilgi gösterilen kongrede konuşan Genel Başkan Çalışkan, "İşçi emeklilerinin yıllardır beklediği İntibak Yasası henüz çıkmadı. Ama İntibak Yasası'nın çıkması için mücadelemize devam edeceğiz. Kongre tüm işçi emeklilerine hayırlı olsun" dedi.
Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şube Başkanı Mustafa Sarıoğlu ise, "Dernek olarak tüm mücadelemiz emeklilerimiz için. Elbirliği içinde emeklilerimizin lehine çıkacak kararlar için çalışmalarımıza devam edeceğiz" diye konuştu.
Tek liste ile girilen Tüm İşçi Emeklileri Dul ve Yetimleri Derneği Zonguldak Şubesi'nde mevcut Başkan Mustafa Sarıoğlu, tekrar başkanlığa seçildi. Yeni oluşan Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Mustafa Sarıoğlu, Muhittin Yavuzarslan, Alaattin Ali Akgün, Fahrettin Yazıcı, Recep Alkan. Denetim Kurulu üyeleri ise şöyle: Hüseyin Demiray, Şaban Yazıcı, İbrahim Yavuzaslan.