Ak Parti Kozlu Belde Teşkilatı Başkanlığı'na Yavuz Sarışan adaylığını açıkladı.
2002 yılında Ak Parti Kozlu Belde Teşkilatı kurucularından olan ve Eski Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Sarışan, 3. Dönem Belde Başkan Yardımcılığı ve çeşitli derneklerde yöneticilik yapmıştı. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı ve Ak Parti İl Başkanı Hamdi Uçar ile yaptığı istişare yaptığını belirten Yavuz Sarışan, Zaten Ak Parti içerisinde yönetim kurulu üyeliği, sonrasında da aktif olarak delege sıfatıyla çalışmalara katılıyordum. Şuanda Belde Başkanı arkadaşımız Şevket Akman ve parti kuruluşundan bu yana belde başkanlığı yapmış, belediye meclis üyesi olarak Ak Parti'de görev yapmış, nezih insanları bir araya gelerek ortak bir isim aranmış. Bu bayrağı en iyi şekilde taşıyabilecek kişi olarak bana teklif yapmışlardır. Bu ağır sorumluluğu bana layık gören mevcut, Belde Başkanımız, Şevket Akman ve ilçe başkanımıza sorumluluk altına girmekten kaçındığımı sürekli dile getirmeme rağmen arkadaşlarımın ısrarına daha fazla kayıtsız kalamayacağımı anladım.
Güçlü, kucaklayıcı, kardeşhane ve birlikteliği sağlayabilmek umuduyla ben değil, biz anlayışıyla, bir değil, ekip ruhuyla yola çıkmış ve aday olmuş durumdayım dedi.
Tüm partililere teşekkür eden Sarışan, şöyle devam etti;
Bu kutsal görevde beni yalnız bırakmayan ve gerek sözlü, gerekse çalışmaları ile destek veren, vermeyen Kozlu halkımıza dolayısıyla Ak Parti Kozlu camiasına minnetleri sunar, Cenab-ı Allah'tan bizi utandırmamasını dilerim.