Emko Panel Radyatör fabrikasının davetlisi olarak Bakacakkadı Beldesine gelen bayi ve satıcılar fabrikayı gezerek ürünlerin imalatını görme fırsatı yakaladılar. Başarı gösteren firma temsilcilerine Emko Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay tarafından teşekkür belgesi ve plaket verildi.
Bakacakkadı Beldesinde 17 yıldan bu yana Panel Radyatör, kazan ve havlupan imalatı yapan Emko, 60 kadar müteahhit, sıhhi tesisatçı firması temsilcilerini radyatör fabrikasının bulunduğu Zonguldak'ın Bakacakkadı Beldesinde ağırlayarak davetli firma sahiplerine ve temsilcilerine başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi ve plaket verdi.
Emko'nun davetlisi olarak Batı Karadeniz Bayileri Toplantısına katılan Karabük, Kastamonu, Zonguldak, Bartın, Bolu, Düzce ve Adapazarı'ndan gelen yaklaşık 60 kadar bayi ve satıcı firma sahibi Yusuf Günay tarafından karşılandı. İlk olarak Emko mühendisleri nezaretinde fabrikayı gezen davetliler, Panel Radyatör, kazan ve havlupanın imalatının nasıl ve hangi aşamalardan geçerek tüketicilere ulaştığını bire bir görme imkanına kavuştular. Misafirleri ile ayrı ayrı ilgilenen Emko Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay, "Sizler olmasanız bizler burada bir hiçiz. Sizler olduğunuz sürece bu fabrika ayakta durur. Bu nedenle siz ve bizler bir zincirin halkalarını teşkil ediyoruz. Sizlerin de öneri ve talepleri ile en iyiyi ve en güzeli sizlere dolayısıyla tüketicilerimize sunmak için her türlü teknolojiyi ve yeniliği oluşturmanın çabası içindeyiz. Bugün bizlerin davetine icabet edip buraya kadar uzaktan ve yakından gelerek bizleri gerçekten çok sevindirdiniz. Ben inanıyorum ki bu sevgi karşılıklıdır. Sizlerin de fabrikamızda gerek üretim gerekse diğer alanlarda önerileriniz varsa ilgili arkadaşlarımız öneri ve taleplerinizle ilgilenecekler, bu öneri ve talepleriniz firmamız tarafından değerlendirmeye alınacaktır" dedi. 2009 Yılında Panel Radyatör, kazan ve havlupan satışlarında başarı gösteren müteahhitler, firma sahiplerine ve firma temsilcilerine Emko Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Günay tarafından teşekkür belgesi ve plaket verildi.