Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu ile mücadelede hız kesmiyor.

 

Suç ve suçlular ile mücadelede son dönemde önemli başarılara imza atan ekipler, bu başarılarına bir yenisini daha ekledi, iki ayrı operasyonda uyuşturucu ticareti ve kullandıkları iddiasıyla 8 kişiyi gözaltına aldı.


 

Kdz.Ereğli'de düzenlenen iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ve Asayiş Grup Büro Amirliği ekipleri uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şahıslara yönelik çalışma başlattı.

 

İlçe merkezinde şüphe üzerine durdurulan otomobildeki Ö.S'nin (36), üst aramasında 5,8 gram marihuana maddesi ele geçirilirken araçta bulunan E.K (32) ile birlikte gözaltına alındı. Ö.S'nin ikametinde yapılan aramada silah, şarjör, 9 adet fişek, bir miktar marihuana uyuşturucu maddesi ile hassas terazi ele geçirildi.

 


SATIŞ ESNASINDA YAKALANDILAR

Ekipler, Uzunçayır Mahallesi'nde uyuşturucu satışı yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçti. Ekipler, uyuşturucu madde satışı ve kullandıkları iddiasıyla E.D, İ.E, F.K, S.B, E.Ç, H.T'yi gözaltına aldı.

Yapılan üst aramasında bir miktar satışa hazır mariuhana maddesinin yanı sıra uyuşturucu ticaretinden elde edildiği tespit edilen 100 lira ele geçirildi. Uyuşturucu madde kullanmak suçundan ifadeleri alınan E.Ç, F.K, S.B, savcılık talimatı ile serbest bırakıldı. Her iki olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)