Adnan Özveri’nin son kitabı “Bir Başka Çanakkale” kitabı Ereğli’de de okurları ile buluştu.

*

*

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

http://www.ereglionder.com.tr/savas-kara-deniz-ve-yeraltinda-surdu-resimleri,2026.html

*

Kdz. Ereğli Belediyesi’nin kültür etkinlikleri kapsamında organize ettiği imza gününde Adnan Özveri okurları ile buluştu. Özveri’nin “Bir Başka Çanakkale” isimli kitabı 28 Mayıs 2022 cumartesi günü saat 14.00’de Gazi Alemdar Müze Vapuru’nda düzenlenen söyleşi imza günü ile Ereğlili okurlar tarafından büyük ilgi ile karşılandı.

Gazi Alemdar Müze Vapuru tıklım tıklım kitapseverler ile dolduruldu. Belediye Başkan Vekili  Gökhan Günay , Belediye Başkan Yardımcısı Selma Açıkgöz, Kdz. Ereğli Sanat Kurumu Başkanı Cihangir Amca, Kandilli Kültür Derneği Başkanı Korhan Us, CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkan Yardımcısı Yıldıray Aslan, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Çetin Yiğit, DSP Kdz. Ereğli eski Belediye Başkan Adayı Türkan Türk, Tarih Doğa Kültür ve Yaşatma Derneği Başkanı Erol Aydın, CHP Kadın Kolları Başkanı Naile Bingöl, Alemdar Lisesi Müdürü Kemal Altun, KEFSAD’ın kurucularından Cemil Baykal, kitapseverler  öncelikle Yazar Adnan Özverinin kitap ile ilgili görüşlerini dinledi. Özveri, Çanakkale savaşının kara ve denizin dışında yer altında da geçtiğini belirterek, Kdz. Ereğli’den giden madencilerin bu savaşta gösterdikleri yararlılıkları anlattı.

Okurlarına kitabını imzalayan Adnan Özveri’nin ilçenin tarihi ile ilgili bir çok bilgiye sahip olduğunu ifade etmesi üzerine, Başkan Vekili  Gökhan Günay  Belediye Başkanı Halil Posbıyık adına davette bulunarak, “Tekrar Ereğli’ye gelerek bu kez tarihi bilgilerinizi öğrenmek isteriz” dedi.