İzmirlioğlu Huzurevinde kalan yaşlılar 2012 yılını önce okunan Kuran-ı Kerim ile daha sonra ise düzenledikleri eğlence ile uğurladılar, 2013 yılı için temennide bulundular.

Zonguldak'ta yaşayan 80 yaşındaki Arif Ceylan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan yardım talebinde bulunmaya gittiği sırada Zonguldak Valiliği girişinde bulunan polislere yanında bulunan oğlu yanındaki S.C.'nin kendisini eve kilitlediğini ve şiddet uyguladığını belirterek şikayetçi olmuştu. Ereğli'de bulunan İzmirlioğlu Huzurevine yerleşen 80 yaşındaki Arif Ceylan önceki akşam Huzurevinde düzenlenen yılbaşı eğlencesinde neşeli hareketlerinin yanı sıra dansı ve oynadığı oyun ile dikkat çekti. İzmirlioğlu Huzurevinde kalan yaşlılar için her yıl geleneksel olarak düzenlenen yılbaşı partisinden bir gün önce Kuran-ı Kerim okundu dualar edildi bir gün sonra ise yılbaşı eğlencesi gerçekleştirildi. Huzurevi Müdürü Zeynep Ünal Yüksel yaptığı açıklamasında, Bu akşam çok güzel bir gece geçirdik geleneksel hale getirdik. Yaşlılarımız ile birlikte olduk Muammer Darçın kardeşimiz bizimle oldu. Geçtiğimiz seneyi bütün kötülükleri ile geride bırakıp yeni yıla dualarla girdik, Kuran-ı Kerim okundu, bugünde eğlence düzenledik. Herkesin yeni yılını kutluyorum sağlık ve mutluluklar diliyorum. Savaşlar olmasın dedi.
Huzurevinde kalan yaşlılardan Hasan Yazıcı, Bu akşamın eğlencesi organizesi çok güzeldi. Herkes eğleniyordu en güzeli de buydu inşallah gelecek yıllar daha iyi bir eğlence yapılabilir. Moral çok güzel oldu.
Savaşın olmadığı bir dünya istiyoruz sözleri ile konuşurken bir başka yaşlı Gülser İnger ise, 2013 yılında tüm dünyada savaşsız bir dünya diliyorum ifadelerine yer verdi.