Savcı diye dolandırdı!..

 

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi Gazipaşa Caddesi Finans Bank önünde saat 14.00 sıralarında meydana gelen olayda Ş.Y, kendisini Cumhuriyet Savcısı olarak tanıtan S.T. isimli şahsa itibar ederek verdiği banka hesap numarasına 14 bin TL para yatırdığını akabinde ise kendisinin dolandırıldığını öğrendiğini ve yatırmış olduğu parayı bloka ettiğini belirterek şikayetçi oldu. Şikayetin ardından olaya karıştığı iddia edilen S.T. ise polis tarafından aranıyor.

 

 

Hastanede kavga

 

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde kavga meydana geldi. Alınan bilgiye göre Y.Y., kardeşi C.K.'ın yanında refakatçi olarak kaldığını, E.K.'nın kardeşini rahatsız ettiğini bu olaya diğer şahısların da karışma neticesinde S.K. 'ın C. K.'a tekme attığını iddia ederek şikayetçi oldu. Şahısların hayati tehlikelerinin bulunmadığına dair doktor raporu alınırken 3 şüpheli yakalandı 2 şüphelinin ise arandığı öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma ise sürüyor.

 

 

Yoğun bakıma alındı

 

Zonguldak Asma Mahallesi Dere Sokak üzerinde sabaha karşı saat 04.30 sıralarında meydana gelen intihara teşebbüs olayında İ.G., bilinmeyen bir sebepten dolayı alkolle birlikte bir miktar ilaç içmek suretiyle intihara teşebbüs etti. Hastaneye kaldırılan İ.G.'nin yoğun bakıma alındığı ve hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenilirken, İ.G.'nin yoğun bakım servisinde yattığından dolayı ifadesi alınamadığı öğrenildi.

 

 

İş kazası 1 yaralı

 

Kozlu Bucağı Kozlu Köyü Kılıç Mahallesi'nde meydana gelen iş kazasında 1 işçi yaralandı. Alınan bilgiye göre K.K. bahse konu kömür ocağının 425.'inci katında kömür çıkardığı esnada tavandan kopan yumruk büyüklüğündeki kömür parçasının sol kolunun üzerine düşmesi sonucu kolundan yaralandı. Hastaneye kaldırılan K.K.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

 

Yok böyle bir kavga

 

Kozlu, Kozlu Köyü Kahve Sokak mevkisinde eşler arasında ilginç bir nedenden dolayı kavga çıkınca olay polise intikal etti. Mağdur M.A., oğlu M.A.'nın ateşi çıktığı için pantolonunu çıkarttığını, pantolonunu çıkartmasından dolayı da eşi A.A. ile aralarında çıkan tartışma neticesinde A.A.'nın kendisini elle darp ederek oğlu M.A.'ya tokat attığını iddia ederek şikayetçi oldu. Anne A.A. ve oğlu M.A.'nın hayati tehlikelerinin bulunmadığına dair doktor raporu alınırken olaya karışan babanın da yakalandığı açıklandı.

 

 

Petrol ofisinde hırsızlık

 

Kışla Mahallesi Zübeyde Hanım Bulvarı üzerinde bulunan ve inşaat halindeki Kdz.Ereğli Belediyesine devredilen Petrol ofisinin giriş kapısının dış cephe çerçevesini söküp çalmaya çalışan K.Ö. suçüstü yakalandı. Yaklaşık 1 metre genişliğinde, 4 cm kalınlığında ve 2 metre uzunluğundaki petrol istasyonun giriş kapsının yerinden söküldüğü ve içindeki camın kırıldığı tespit edilirken olay ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı da belirtildi.

 

 

Çocuğa çarptı

 

Devrek'te meydana gelen trafik kazasında 1 çocuk yaralandı. Alınan bilgilere göre S.Ü.Ü. idaresinde bulunan 67 DV 784 plakalı araçla bahse konu yerde virajı dönmeye çalıştığı sırada bisiklet sürmekte olan M.A.'ya çarparak yaralanmasına sebebiyet verdi. Sürücünün alkolsüz olduğuna ve mağdurun hayati tehlikesinin bulunmadığına dair doktor raporları alındı.

 

Arazi kavgası

 

Çaycuma'ya bağlı Perşembe Beldesi Kerimler Köyünde S.V, R.V, O.V ve S.V isimli şahısların arazi meselesi yüzünden, tartıştıkları Y.V'ye yumruk vurmak suretiyle yüzünden ve kolundan yaralanmasına sebep oldukları tespit edildi. Y.V.'nin alınan doktor raporunda hayati tehlikesi bulunmadığı ve ilk tedavisinin ardından taburcu edildiği belirtilirken Cumhuriyet Savcısınm talimatı ile şüpheliler ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldı.

 

Ecza dolabında buldu!

 

Gökçeler Beldesi Merkez Mahallesinde saat 03.00 sıralarında M.O isimli şahıs Jandarma'yı arayarak evinden hırsızlık yapıldığını bildirdi. Yapılan araştırmada evin iç kısmının dağınık olduğu ve ecza dolabının içerisinde bulunduğu beyan edilen 1 çift küpe, 3 adet çeyrek altın ve 1 adet alyansın çalındığı tespit edildi. Olay yeri inceleme ekibi ise olay yerinde tespit ettiği parmak izlerini alırken müşteki M.O.'nun alınan ifadesinde komşusu olan D.K isimli çocuktan şüphelendiğini, hırsızlık olayını bu çocuğun yaptığını beyan etti. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüphelinin yaşının küçük olmasından dolayı sadece kimlik tespiti yapılırken ifadesi alınamadı. Olay ile ilgili ise tahkikat başlatıldı.