Alaplı Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Zonguldak Valisi Erdal Ata'ya beldeye verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.

Alaplı Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, geçtiğimiz günlerde Gümeli'de incelemelerde bulunan Zonguldak Valisi Erdal Ata'ya desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Bir süre önce Gümeli Beldesine gelerek Beldenin sorunları hakkında Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam'dan bilgiler alan ve bir dizi incelemelerde bulunan Vali Ata, Gümeli Alaplı arasındaki 7kmlik yolun en kısa zamanda asfaltlanması için gerekli desteği sağlayacaklarını belirtmişti. Gümeli'ye yaptığı destekler den dolayı Vali Ata'ya teşekkür eden Gümeli Belde Belediye Başkanı Ahmet Saydam, Vali Ata'nın Gümeli Beldesine gelmesi bizi onurlandırmıştır" dedi. Saydam "Sayın Valimiz Erdal Ata, beldemize gelerek bizi onurlandırmıştır. Valimizin ziyareti bize moral vermiştir.  Yıllardır asfaltlanmayı bekleyen Gümeli Alaplı arasındaki 7 Km. yolun en kısa zamanda asfaltlanarak hizmete açılacağı müjdesini vererek bizleri mutlu etmiştir. Vali beyin ziyaretinden sonra beldemize İl Özel İdaresine bağlı yol bakım şefleri gelerek stabilize yolda inceleme ve çalışmalar yapmışlardır. Yolun asfalta hazırlanması için çalışmalar yaptılar. Ayrıca DSİ ekipleri Gümeli deresinin ıslahı için çalışmalara başladılar. Taşkın suya karşı dere ıslah çalışmaları kapsamında ölçme işlemlerine başlandı. Bütün yapılmakta olan hizmetler için Başta Zonguldak Valisi Erdal Ata'ya, İl Genel Meclisi Üyeleri Ayhan Akman, Ali Çoşkun ve Temel Uslu'ya, siyasi ilçe başkanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.