Derya Cebesoy ile İhsan Tetik 25 Temmuz 2010 günü Köseağzı’ndaki (Buruncuk Mahallesi) düğün törenine tüm dostlarını bekliyor.

 

 

Gazeteniz Önder’in Sayfa Editörü Derya Cebesoy da dünya evine giriyor. Cebesoy, Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne bağlı Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin muhasebe servisinde çalışan İhsan Tetik ile yaşamını birleştiriyor.

 

Kdz. Ereğli’nin Bayat Köyü’nden Şerife-Zihni Cebesoy’un kızı Derya Cebesoy, aynı ilçenin Keşkek Köyü Buruncuk Mahallesi’nden (Köseağzı mevkisi) Şerefnur- Mustafa Tetik’in oğlu İhsan Tetik ile evlenme kararını “Biz beraber çıkmayı seçtik hayat basamaklarını ve beraber yaşayacağız mutlulukları üzüntüleri. Bunları yaşarken sizlerin de yanımızda olduğunu bileceğiz. Tıpkı en mutlu günümüzde olduğu gibi. Bizleri yalnız bırakmayacaksınız değil mi?” sözleriyle duyurdu.

 

25 Temmuz 2010 günü saat 13.00’de Buruncuk’ta Mahallesi’nde yapılacak düğün ile dünya evine girecek olan genç çift, ertesi günü Marmaris’e balayına giderek, yeni yaşamlarına başlayacaklar.

 

Derya-İhsan Tetik çiftine, bir ömür boyu “bir yastıkta kocayın” dileklerimizi iletirken, davetiye kapağına koydukları Mevlana’nın sözü ile haberi tamamlıyoruz:

 

“Aşk ne de güzel günahtır ki, ona tövbe etmek kafirliktir. O öyle bir günahtır ki, ne arkasında kaçıp kurtulacak için bir yol vardır,  ne de önünde oturup dinlenecek bir durak vardır.”