Kdz.Ereğli Belediyesi Sevgi Barış Dostluk Kreşi'nin yılsonu sergisi Abdi İpekçi Sergi Salonu'nda açıldı.
Açılışa, Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Vekili Hamdi Çakır, Belediye Meclis Üyeleri,  Belediye Başkan Yardımcıları Turan Çınar, Cevat Aydın, daire müdürleri ile öğrenci velileri katıldı.
MİNİK ELLERDEN BÜYÜK SERGİ
Kreş Öğrencilerinin yıl boyunca yaptıkları çalışmaların sergilendiği sergide konuşan Karadeniz Ereğli Belediye Başkan Vekili Hamdi Çakır, "Belediye kreşindeki bütün çocuklarımızı yaptıkları güzel çalışmalar için kutluyorum. Hepsini gözlerinden öpüyorum. Ereğli halkının bu sergiyi beğeneceğinden şüphem yok " dedi.
1995 Yılında kurulan Sevgi Barış Dostluk Kreşi'nin kurucu Başkanlığını yapan Karadeniz Ereğli Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Turan Çınar ise yaptığı konuşmasında şunları söyledi: 1995 yılında kurduğumuz sevgi barış dostluk kreşinin kurucu başkanlığını belediye başkanımızın da tavsiyesiyle yapmış ve kreşimizi kurduk.
O gün kreşimizdeki çocuklar şimdi üniversite çağında. Kreşimiz; bugüne kadar yaptığı çalışmalarla minik öğrencilerimize modern koşullarda hizmet vermektedir. Öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi sergi için kutluyorum."