Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi tarafından, Erdemir'de çalışan işçilerin çocuklarına yönelik başlatılan Seviye Belirleme Sınavı (SBS) kurslarının ikincisi gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda, 70 öğrencinin katılımıyla TED Kdz.Ereğli Koleji'nde süren kurslarla ilgili veliler bilgilendirildi. Toplantıda Türkçe Öğretmeni Sahir Akçakoca, Fen ve Teknoloji Öğretmeni Vedat Okur, Matematik Öğretmeni Şadan Durak ile İngilizce Öğretmeni Savaş Direkçi'den oluşan SBS Komitesi, kurs programı ve işlenecek konular üzerinde aileleri bilgilendirildi.

Toplantıya katılan Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi Mali Sekreteri Sedat Taşdelen, üyelere hitaben yaptığı konuşmada, ilk SBS kursuna oranla katılımın yüksek olmasının sevindirici olduğunu belirterek, kurstan beklentimiz olan, çocuklarımızın büyük başarılar elde etmesi, sendika olarak bizi de son derece mutlu edecektir. Bu doğrultuda öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Gösterdikleri duyarlılıktan dolayı da ailelerimize teşekkür ediyoruz dedi.

Bu arada, geçtiğimiz hafta başlayan kurslar, Cumartesi günleri saat 09.00-16.00 arası olmak üzere Haziran ayına kadar devam edecek. Bu sürede öğrenciler 7 kez sınava tabi tutulacak.