Zonguldak'ta, Demokrasi Eğitimi Okul Meclisleri İl Okul Meclis seçimi gerçekleştirildi.
Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen Demokrasi Eğitimi Okul Meclisleri İl Okul Meclisi seçimine, İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları, şube müdürleri, okul müdürleri, il ve ilçe okullarından gelen öğrenciler katıldı.
Demokrasi Eğitimi Okul Meclisleri İl Okul Meclisi seçiminde İl Başkanlığı'na 13 oyla Gökberk Karaoğlu seçildi. Seçimin ardından konuşma yapan Karaoğlu, Tekrar göreve gelmiş olmanın heyecanı içerisindeyim. Beni bu göreve ikinci kez daha layık gören arkadaşlara teşekkür ediyorum. Kendi bölgelerimizdeki eğitim sorunlarını dinleyip ve bu yönde çalışma yapacağız diye konuştu.
İl Milli Eğitim Müdürü Harun Girgin ise konuşmasında, Bende buradaki bu güzel seçimin adaletli bir şekilde geçtiğine inanıyorum. Seçilmek isteyen gençlerimiz kendilerini aday gösterdi. Ankara'da ilimizi en iyi şekilde temsil ederler. Buradaki sorunları orada paylaşırlar. Kimse üzülmesin burada kazanan hepimiz iz. 5-6 yıldan bu yana devam eden seçimlerde gençlerimiz bizi zaman zaman ziyaret ediyorlar.
Diğer okulları da gezerek oraların problemlerini bizlerle paylaşmalarını ve rapor halinde sunmalarını istiyorum diye konuştu. Konuşmaların ardından İl Okul Meclisi Başkanlığı'na seçilen Gökberk Karaoğlu, görevi devraldı.