AKP Genel Başkanlığı'nca 2011 yılında yapılacak olan Genel Seçimlere yönelik seçim işleri çalışmalarında Zonguldak İl Başkanlığı bünyesindeki Seçim İşleri Başkanlığı'nın Türkiye birincisi olduğu açıklandı. AKP İl Başkanı Uçar, Seçim İşleri Başkanı Ali Kemal Karaca'yı  başarısından dolayı kutladı.

AKP İl Tanıtım ve Medya Başkanı G.İsmail Öztürk konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamasında, AKP Genel Merkezi Seçim İşleri Genel Başkanı ve Ankara Milletvekili Haluk İpek Başkanlığında Türkiye genelinde başlatılan genel seçim veri tabanı çalışmalarının 1. etabının tamamlandığını, İl Başkanlığı Seçim İşleri Başkanı Ali Kemal Karaca'nın, program uyarınca merkez ve ilçelerde seçim işleri başkanlarıyla birlikte veri tabanını belirlenen süreden önce bitirdiğini belirtti. Öztürk açıklamasında, "İl genelindeki tüm seçmen sandıklarında başmüşahitlik ve müşahitleri belirleyerek, İlçe Seçim Kurullarının yazılımları ve sonuçları Genel merkeze bildirildi. Seçim İşleri Genel Başkanımız ve Ankara Milletvekili Haluk İpek ,  İl Başkanımız Hamdi Uçar'ı aradı. 81 ilde başlatılan çalışmalarda Zonguldak İl Başkanlığının Rize'yi geride bırakarak Türkiye 1.ncisi olduğumuzu bildirerek Genel Seçim çalışmalarının 1.etabını eksiksiz tamamlayan İl Başkanımız Uçar ve İl  Seçim İşleri Başkanı  Ali Kemal Karaca'yı başarılarından dolayı kutladı.  İl Başkanımız Hamdi Uçar,  Birim Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleriyle yaptığı toplantıda Genel Seçim veri tabanı çalışmalarında İl Seçim İşleri Başkanı Ali Kemal Karaca'yı kutlayarak,''Bu başarı ekip çalışmalarımızın bir göstergesidir. Türkiye 1.ncisi olmamız bizlere ve teşkilat çalışmalarımızda bizlere büyük bir moral ve güç vermiştir.
Daha büyük başarıları hep birlikte ele ele gönül gönüle tüm teşkilatımız ve partimize gönül verenlerle gerçekleştireceğiz'' dedi.