AKP Zonguldak 2’nci sıra milletvekili adayı Prof.Dr.Ercan Candan, Erdemir Caddesinde tüm işyerlerini dolaştı esnafın sorunlarını dinledi vatandaşlar ile gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Candan kendisine gösterilen yoğun ilgiye de teşekkür etti.

AKP Zonguldak 2. sıra milletvekili adayı Prof.Dr.Ercan Candan seçim çalışmalarına esnaf ziyaretleri ile devam etti.
Candan beraberinde AKP Zonguldak Milletvekili adayları Erol Şahin, Cevat Kır, AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk, ilçe yöneticileri ve kalabalık partili topluluğu ile Erdemir Caddesinde bulunan tüm işyerlerini tek tek dolaştı, esnaf ile görüştü, vatandaşlar ile de sohbet etti.
YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
AKP Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığından konuya ilişkin gönderilen yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:
Candan Erdemir caddesindeki esnafları gezerken Ereğli’nin meşhur pidecisi Hasan Kurunun yerinde Pide ustaları ile bir süre muhabbet etti. Candan pide ustalarına “Ben öğrenci iken köyüme çamur içinde yürüyerek giderdim ve akşam eve geç gittiğim için ödevimi yapamazdım. Sabah erken kalkıp buraya gelip ödevimi yapardım öğlen pidemi yiyip öğle giderdim, burası benim ders çalışma yerimdi. Onun için burası benim için çok değerli ve özel bir yerdir burası eğitimde ciddi olarak başladığım yerdir” dedi. Esnaf ziyaretlerine devam eden Ercan Candan yoldaki vatandaşla, öğrencilerle, seyyar satıcılarla yol kenarında süt satan teyze ile eczanedeki hasta ilaç almaya gelen vatandaşların dertlerini dinleyerek hatırlarını sordu. Candan Erdemir caddesindeki esnaf ziyaretlerinde vatandaşların yoğun ilgisinden çok memnun kaldı.