Şehit Aileleri Derneği Zonguldak Şubesi tarafından hazırlanan yağlı boya ve ev aksesuarlarından oluşan sergi açılışı yapıldı.
Konak Otel altında açılan sergiye,  Zonguldak Valisi Erdal Ata'nın eşi Nazan Ata, Jandarma Alay Komutanı Albay Halil İbrahim Yaşatır, Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, Esnaf Odalı Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, AK Parti Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, İş-Kur Müdürü Cemal Yiğit, DP İl Başkanı Hakkı Karagüzel, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı. Serginin açılış kurdelesini Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref ve Vali Erdal Ata'nın eşi Nazan Ata kesti. Açılış konuşmasını yapan Zonguldak Belediye Başkanı İsmail Eşref, "Biz Şehit aileleri Derneğinin gayretlerini çok iyi biliyoruz. Bu etkinliklerinin hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Mustafa Yorulmaz ise, bu sergiyi bayanların yaptığını ve sergide elde edilecek gelirin dernek binasının yapımında kullanacaklarını söyledi. Yapılan açılışın ardından açılışa katılanlar sergiyi gezdiler.