Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, dün Gazipaşa Caddesi'ndeki Konak Otel'in altında yiyecek kermesi ve takı sergisi açtı.
Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, açılış öncesinde sergiye destek verenlere teşekkür etti. Belediye Başkanı İsmail Eşref ile Vali Yardımcısı Fethi Özdemir ise, vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak pahasına seve seve canlarını veren şehitlerin aileleri için her türlü hizmeti vermeye hazır olduklarını söyledikten sonra açılış kurdelesini birlikte kestiler.
Açılışa; Vali Yardımcısı Fethi Özdemir, Belediye Başkanı İsmail Eşref, Cumhuriyet Savcısı Aykut Aydın, İl Jandarma Alay Komutan Vekili Ahmet Boncuk, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Arslan İlkyaz, Kızılay Derneği Şube Başkanı Nihat Aygün, Artvinliler Derneği Başkanı Osman Bekaroğlu, Halk Bankası Şube Müdürü Metin Koçer, İl Genel Meclisi Üyesi Turhan Oral, önceki Belediye Başkanı Secaattin Gonca'nın eşi Sevgi Gonca,  işadamı Ümit Velioğlu, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.
Davetliler sergi boyunca takı setlerine yoğun ilgi gösterdiler.