Zonguldak'ta, bir taksi şoförü, aracıyla tüm şehit ailelerini ücretsiz taşıyor. 
Van'da askerliğini yapan, altı ay önce aldığı taksi durağı ve aracıyla geçimini sağlayan 32 yaşındaki Turgay Gören, taksisi ile tüm şehit ailelerini ücretsiz taşıyor. Aracın arka camına büyük ebatta "Şehit aileleri ücretsizdir" yazısı yazdıran Gören, Güney Doğu'da yaptığı zorlu askerlik nedeniyle 9 yıldır hayalini kurduğu kampanyayı ancak hayata geçirebildiğini ifade etti. Devletten şehit ailelerine daha yakın ilgi göstermesini isteyen Gören, şöyle konuştu: "Güney Doğu'da zor bir askerlik yaptım. 9 sene sonra kendi memleketim olan Zonguldak'a döndüm. Borçlanarak aldığım taksi ile durakta, hayalimdeki taksicilik mesleğini yapmaya başladım. Böyle bir kampanya benim içimden gelen bir istekti. Uzun süredir düşünüyordum. Bunu gerçekleştirmek ancak bugüne nasip oldu. Bu kampanyayı ben başlattım ama umarım tüm Zonguldak'a, Türkiye'ye yayılır."
Turgay Gören, kampanyadan faydalanmak isteyen şehit yakınlarının bakanlığın verdiği kartı göstermelerinin yeterli olduğunu ifade etti.  
Şehit aileleri de kampanyayı memnuniyetle karşıladı. Ağabeyi Tunceli'de 1995 yılında şehit olan Erhan Şen ise, kampanya nedeniyle Turgay Gören'e teşekkür etti.  Ticari taksi sürücüleri ise başlattığı kampanya nedeniyle Turgay Gören'den gurur duyduklarını söyleyerek, kendilerinin de destek vereceğini ifade etti.