Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen Noyan Aydın'ın annesi Ayşe Aydın, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Ercan Candan ve Özcan Ulupınar'ı TBMM'de ziyaret etti.

Şehit annesi Ayşe Aydın ile uzun süre sohbet eden Candan ve Ulupınar, ziyaretten dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdiler.
Birçok eve ateş düşüren terörün son bulmasını isteyen şehit annesi Ayşe Aydın da, artık hiçbir ananın gözünden yaş akmasını istemediğini söyledi.
Ziyaret ile ilgili yaptığı açıklamada bulunan AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar, Şehit annesi Ayşe Aydın'ın bu ziyaretinden dolayı çok mutlu oldum. Kendisiyle bol bol sohbet etme imkânı bulduk. Bana Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmek isteğini iletti. Kendisi gibi birçok gözü yaşlı anne olduğunu ve artık akan kanın son bulmasını isteğini söyledi. Hükümet olarak bu anlamda önemli adımlar attık ve atmaya devam ediyoruz. Şehitlerimiz hakkı asla ödenmez. Onların bu vatan için verdikleri mücadele asla unutulmayacaktır dedi.