Erdemir çalışanlarının geleneksel hale getirdiği iftar programı bu yıl, Hakkari'nin Geçimli köyünde karakola teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda şehit düşen Jandarma Er Metin Çevik'in anısına yapıldığı belirtildi.

Erdemir çalışanları Ormanlı beldesinde geleneksel hale getirdikleri iftar programını bu yıl daha anlamlı kıldılar. Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ile icra kurulu ve şube yöneticilerinin de hazır bulunduğu iftar, bir süre önce Hakkari'nin Geçimli köyünde karakola teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Er Metin Çevik anısına gerçekleştirildi. Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever, belde mahalleleri ve çevre köylerin muhtarları ile kalabalık vatandaş topluluğunun katıldığı iftarın ardından Şehit Er Çevik için mevlit okutuldu.
Erdemir çalışanlarından Yüksel Yavuz, iftar programında yaptığı konuşmada, programın bu yıl daha anlam kazandığını belirterek, Bu akşamki programa destek olan ancak mesaide bulunmaları nedeniyle katılamayan arkadaşlarımız oldu. Kendilerine ve katkıda bulunanlara, programımıza katılanlara teşekkür ediyoruz dedi.
Program sonrası işçi arkadaşlarla bir süre sohbet eden Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, hükümetin üzerinde çalıştığı sendikalar yasası taslağı hakkında bilgiler verdi.