Ertaş Sürücü Kursu Sahibi Burak Emrah Yapıcı, sürücü kursundan tüm Türkiye'deki şehit ve gazilerin ailelerine ücretsiz sürücü belgesi alma imkanı sağlayacaklarını açıkladı.

Şehitlerin ve gazilerin ailelerine yönelik ücretsiz sürücü belgesi almaları için imkanları seferber ettiklerini anlatan Yapıcı, şunları söyledi:

"Bu uygulamaya spontane gelişme ile başladık. Son günlerde ülkemizde aldığımız acı haberlerimiz bizleri derinden yaraladı. Arkadaşlarımız ile bu konular üzerine konuşurken bizler ne yapabiliriz elimizden ne gelir düşüncesi ile aklımıza bu geldi. Elimizdeki imkanlar dahilinde dedik ki en azından bir nebze de olsa fayda sağlamış oluruz. Şehit ve gazi ailelerimize hiçbir yer sayı sınırlama olmaksızın ehliyeti ücretsiz verme kararı aldık. Firma olarak bölgemizde de uygulamaya başladık. Sadece Zonguldak değil tüm Türkiye'ye açık. Bu vatan bizim bu toprak bizim. Şartları taşıyan şehit ve gazi ailelerimize kapılarımız sonuna kadar açık. Bunun ile ilgili firma olarak gerekse bölge olarak herkesin taşın altına elini koymasını istiyoruz"

Son dönemde artan terör saldırılarına da tepki gösteren Yapıcı, "Terör olaylarını lanetliyorum. Bu tür olayların tekrar yaşanmaması adına her türlü çalışmanın yapılmasını, annelerin göz yaşlarının durmasını temenni ediyorum. Hep birlikte bir olmayı bir arada yaşamayı öğrenmeli ve akan kanları durdurmalıyız" dedi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)