Zonguldak Valisi Ali Kaban, şehit olan Polis Memuru Yusuf Yelkenci’nin evine giderek taziye ziyaretinde bulundu ardından Ereğli’de ikamet eden gazimiz Uzman Çavuş Sercan Sezer’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Ziyaret hakkında Zonguldak İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden gönderilen açıklama şu şekilde:

“Valimiz Ali Kaban eşi Neriman Kaban, İl Emniyet Müdürü Osman AK ve eşi Fatma AK İğdır'da Bölücü Terör Örgütünce yapılan hain saldırıda şehit olan Polis Memuru Yusuf Yelkenci'nin evine giderek taziye ziyaretinde bulundular.



Vali Ali Kaban,
şehidimizin yakınlarına üzüntülerini yürekten paylaştığını, devletimizin her zaman yanlarında ve emirlerinde olduğunu ifade ederek, şehidimize tekrar Allah'tan rahmet diledi ve "mekanı cennet olsun" dedi.

Ayrıca Cizre'de Bölücü Terör Örgütünce yapılan hain saldırıda yaralanan özel harekat polis Memuru Miraç Cinel’e de evinde ziyaret edilerek geçmiş olsun dileğinde bulunuldu.

Yine İlimiz Kdz. Ereğli İlçesinde ikamet etmekte olan ve Şırnak'ta Bölücü Terör Örgütünce yapılan saldırıda yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Sercan Sezer de, Valimiz Ali Kaban eşi Neriman Kaban, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Haluk Selvi ve eşi Hatice Selvi, Tugay ve Garnizon Komutanlığı Kurmay Başkanı Albay Kamil Günler ve eşi tarafından evinde ziyaret edilerek geçmiş olsun dileğinde bulunuldu.”