Kdz.Ereğli'de üniversite öğrencileri tarafından, "Şehitlerimizi Uçurtmalarla Selamlıyoruz" sloganıyla Türk Bayraklı uçurtma şenliği etkinliği yapıldı.



Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Bilgi Güvenliği Programı 2. Sınıf öğrencileri, "Gökyüzünün Melekleri" adlı bir sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirdi. Okt. Meva Apaydın danışmanlığında Murat Yokuş, Onur Otiş, Yunus Oğur, Onur Ali Dertli, Furkan Kocabaş adlı öğrencilerin düzenlediği projede, “Şehitlerimizi Uçurtmalarla Selamlıyoruz” sloganıyla Türk bayraklı uçurtma şenliği yapıldı. Kdz. Ereğli Radar Mevkii’sinde düzenlenen etkinliğe her yaştan insan katılarak bayrağa ve şehitlere verilen önem bir kez daha gösterilmiş oldu.

Proje Sorumlusu Meva Apaydın, yaptığı açıklamada ülkede milli birlik ve beraberliğin önemine dikkat çekmek için, "Şehitlerimizi Uçurtmalarla Selamlıyoruz" projesini hazırladıklarını belirterek şunları söyledi:

"Bağımsızlığın ve özgürlüğün sembolü bayrağımızla, bu vatan için canını feda eden şehitlerimizi selamlamak ve hatırlanmasını sağlamak amacıyla hazırladığımız projemiz yoğun ilgi gördü. Bir kez daha terör saldırılarında hayatlarını kaybeden asker, polis ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, yaralılara acil şifalar gazilerimize de geçmiş olsun temennisinde bulunuyoruz. Başta Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Aysel Memiş olmak üzere etkinliğe katılan herkese teşekkür ediyoruz"