AKP Zonguldak Milletvekili Prof. Dr. Ercan Candan, Devrek yol kaşağında Karayolları tarafından yapımına başlanan viyadükte eksiklikler bulunduğunu basın açıklaması ile duyuran Türkiye Mimarlar ve Mühendisler Odası Birliği Kdz. Ereğli Şubesi'ne giderek karşılıklı görüş alış verişinde bulundu.

 

Beraberinde, Amelebirliği Başkanı ve mühendis Hasan Yılmaz ile birlikte giden Milletvekili Candan, burada TMMOB TMMOB  İlçe Koordinasyon Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Hüseyin Kocatürk, Meslek Odası Temsilcileri Mustafa Çevik, Sıtkı Kuloğlu ve İbrahim Şener ile görüştü.

 

Ereğli'de yapılacak projeler ve kentin genel sorunlarıyla ilgili TMMOB temsilcileriyle görüş alışverişinde bulundu.

 

Candan, Ereğli'de yapılacak projeler ve kentin genel sorunlarıyla ilgili  ve şehir meydanı, viyadük meselesi gibi birçok konuda olabilecek aksaklıklarla ilgili yapılabilecek düzenlemeler üzerine meslek odası temsilcilerinin görüşlerini aldı.

 

Yaklaşık 1 saat süren toplantıda, TMMOB İlçe Koordinasyon Kurulu Başkanı İnşaat Mühendisi Hüseyin Kocatürk, AKP  Zonguldak Milletvekili Prof.Dr.Ercan Candan'a teşekkür ederek, meslek odalarının da görüşlerini sormasından memnuniyet duyduklarını kaydetti.