MHP Kdz. Ereğli İlçe Teşkilatının 5 Ağustos 2012 tarihinde gerçekleştirilen 10. Olağan genel kongresinde başkanlığa seçilen Talat Şeker, kongreyi değerlendirdi.
Kongrenin demokratik bir ortamda gerçekleştirildiğini belirten Şeker, MHP Kdz. Ereğli ilçe Teşkilatımızın 10. Olağan genel kongresini demokratik bir ortamda gerçekleştirdik. Emeği geçen tüm partililerimize ve ülkücü camiamıza teşekkür ediyorum. Kongremiz ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun dedi.
MHP Kdz. Ereğli eski yönetimine de teşekkür eden Şeker, Öncelikle partimizde 10 yıldır başkanlık yapmış İlkay Özdemir ve yönetimine partimize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Öncelikli amacımız ilçedeki tüm partililerimizi ve ülkücü camiamızı bir çatı altında toplamak, birlik ve beraberliği sağlamaktır. Kdz. Ereğli MHP'yi daha hareketli, daha enerjik ve daha güzel günler bekliyor. Partimizi yakışır bir şekilde temsil edeceğiz. MHP Kdz. Ereğli'de çıtasını yükselecektir. Bz ekip olarak partimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz diye konuştu.