Çaycuma'da babası polis memuru olan 9 yaşındaki Yağız Kel, Atatürk Anıtında yapılan Türk Polis Teşkilatının 168. yıldönümü töreninde İstiklal Marşı okunurken dik duruşuyla herkesi kendine hayran bıraktı.

Polis Haftası nedeniyle Atatürk Anıtında yapılan törene polis babası Kazım Kel ile gelen 9 yaşındaki Yağız, babasına Ankara'dan aldırdığı Özel Harekatçı elbisesi ve İstiklal Marşı okunurken Ata'ya verdiği selamla törene katılanların dikkatini çekti. Törende herkesin ilgi odağı olan Yağız Kel, babasına aldırdığı özel harekatçı elbisesini giyerek törene katılmak istediğini söyledi. Bunun üzerine babası Kazım Kel, gerekli izinleri alarak çocuğunun hatırını kırmayarak törene beraberce katıldı. 9 yaşındaki Yağız Kel, Siirt'ten gelen özel harekatçılardan özendiğini ve babasına söyleyerek elbiseyi aldırdığını belirtti. Çok mutlu olduğunu belirten Yağız Kel, şöyle konuştu: "Polis bayramı olduğu için özel harekatçı elbisesini giydim. Bayramda İstiklal Marşını okudum, şehitlerimizi andım. İstiklal Marşı okunurken selam durdum. Dik durdum hiç oynamadım.
Yağız'ın annesi Aynur Kel, oğlunun, babasıyla Ankara'da kaldıkları polis evinde gördüğü Özel Harekatçılara özendiğini belirterek şunları söyledi: "Çocuğum bizden elbiseyi istedi ve kırmak istemedik kendisine aldık. Oğlum Özel Harekatçı elbisesini ilk kez polis bayramında giydi
Tören sonunda Yağız, protokole katılan Kaymakam Hasan Yaman, Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve törene katılanlar tarafından ilgi odağı oldu. Törene katılanlar Yağız Kel ile hatıra fotoğrafı çektirdiler.