Selüloz Iş Sendikası Çaycuma Şubesi 7. Olağan Genel Kurulu Çaycuma Belediye Sinemasında gerçekleşti.

Selüloz İş Sendikası Çaycuma Şube Başkanı İlhan Aktaş açılış konuşmasını yaptıktan sonra verilen önerge ile Divan Başkanlığına Selüloz İş Sendikası Genel Başk. Ergin Alşan seçildi.

Selüloz İş Sendikası 7. Olağan Genel Kuruluna CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, GMİS Başkanı Ramis Muslu, Gen. Sekr. Taci Alkaya, Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, İşçi emeklileri Derneği Başkanı Nizamettin Eyidoğan, ADD Çaycuma Şube Başkanı Bayram Cura, CHP İlçe Başkanı Şeref Köktürk, CHP Çaycuma Belediye Başkan adayı Tümer Peker, Ziraat Odası Başkanı İsmail İnam, ÇTSO Yönetim kurulu üyeleri,  Nakliyat Koop. Bşk Yüksel Aslan,  İş adamı Zekai Kamitoğlu, sivil toplum kuruluşları başkanları ve çok sayıda davetli katıldı. CHP Milletvekili Ali İhsan Köktürk ve Çaycuma Belediye Başkanı Mit

hat Gülşen kısa birer konuşma yaptı.

İki adayın yarıştığı kongrede Bşk adaylarının konuşması sırasında ara ara heyecanlı tartışmalar yaşandı. Mevcut Başkan İlhan Aktaş ile Ahmet Bilgin’in başkan olduğu genel kurulda iki liste yartıştı. Zaman zaman iki grup arasında gergin anların yaşandığı genel kurulda Ankara Meteksan ve OYKA fabrikalarında çalışan işçilerin de oy kullandı.

İlhan Aktaş’ın listesi 133 oy, Ahmet Bilgin’in listesi ise 86 oy alırken 8 oy da geçersiz sayıldı. İlhan Aktaş’ın başkanlığında yönetim kuruluna şu isimler seçildi; Başkan Vekilleri; Süleyman Karakabak ve Muharem Erdoğan, Yönetim Kurulu Yedek: Bayram Kabuk ve Rüstem Karacaoğlu, Denetim Asil: Semih Semerci, Şakin Kalendar ve İlyas Uslu, Denetim Yedek: Bayram Kundakçi, Kenan Balli ve Fatim Emin Akkaya, Disiplin Kurulu: Hasan Uçak, Ahmet Erbay ve İsmail Özcan, Disiplin Kurulu Yedek: Çetin Eren, Mustafa Gider ve Bünyamin Şenol.