Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı ve 54. Hükümet Bayındırlık ve İskan Bakanı, Sakarya eski Milletvekili Cevat Ayhan, geçtiğimiz cumartesi günü Zonguldak'a geldi. SP'nin 8. kuruluş yıldönümünü kutlama etkinlikleri çerçevesinde kente gelen Cevat Ayhan, Çaycuma'ya bağlı Karapınar Beldesi ve Gökçebey ilçesinde yaşanan sel felaketinin mağdurlarına da "geçmiş olsun" ziyareti yaptı. Cevat Ayhan, dükkânlarını ve evlerini su basan vatandaşlarla görüştü. Mal kaybından dolayı üzüntülü olduğunu dile getiren SP Genel Başkan Yardımcısı, tek mutluluğunun can kaybının yaşanmayışı olduğunu söyledi.
Cevat Ayhan, beraberinde Saadet Partisi (SP) İl Başkanı Necdet Sarı, SP Merkez İlçe Başkanı Yusuf Çetin, SP Çaycuma İlçe Başkanı Seyfettin Aydemir ve SP Karapınar Belde Başkanı İlyas Aydın'la, Karapınar'a giderek Belde Belediye Başkanı Ercan Kınanç'tan yaşanan zarar hakkında detaylı bilgi aldı. Ardından selin başlangıç noktası olan dere yatağına giden Cevat Ayhan ve beraberindekiler, yaptıkları incelemelerin ardından istenildiği takdirde her türlü yardıma hazır olduklarını belirttiler.
Karapınar ziyaretinin ardından Gökçebey ilçesine geçildi.  Cevat Ayhan, burada da vatandaşların sıkıntılarını dinlediği sırada Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gökçebey İlçe Başkanı Ömer Başoğlu ile karşılaştı. İkili burada eski döneme dair konuştular.
Ziyaretin sona ermesiyle SP kafilesi, parti il binasında yapılacak kutlamalara katılmak üzere Zonguldak'a hareket etti.