Ereğli Kariyer Gelişim Derneği Uğur Dershanesi Toplantı Salonunda genel kurul toplantısını gerçekleştirdi.
Toplantı, Derneğin Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demirel tarafından açılarak, Divan Başkanlığına Ahmet Eroğlu, Katip Üyeliklere Bilgüvi Küçük ve Gürdal Özçakır seçildiler.
Kurucu, İsmail Demirel, derneğin bugüne kadar yaptığı çalışmaları anlatarak şunları kaydetti:
"Kuruluş işlemlerinden sonra Kız Meslek Lisesinde 1 Cumhuriyet İlköğretim Okulunda 1 olmak üzere 2 kez Kanser ve Ön Tanı Yöntemleri konusunda Dr. Dilek Çürük tarafından konferans verildi. Sponsor olarak Ereğli Eczacılar Odası'nın katkı sağladı. Ereğli Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği içinde ortaklaşa düzenlenen seminerlerden ilkinde konuşmacı Eğitim Uzmanı Çevre Mühendisi Zeyneti Ünal Bayrı'nın İsmet İnönü İlköğretim okulunda Stresle Baş Etme ve Yaşam Motivasyonu, A.İ.B.Ü Öğretim Üyesi Doç.Nihal Mamatoğlu tarafından Etkili İletişim ve Beden Dili konulu seminerlerin yönetici ve öğretmenlere verilmiştir. 2009 Ekim ayının 24 ünde NLP semineri ise gündeme alındı. Tüm Ereğli halkını Uğur Dershanesinde yapılacak seminere davet ederiz."
Adaylardan YÖNETİM KURULU İÇİN:
ASİL ÜYELER:İsmail Demirel, , Suat Yazıcı, Kenan Özkan, Gürdal Özçakır, Osman Siral Tezel asil üyeliklere; YEDEK ÜYELER: Duygu Avkan Altürk, Gülşen Küçük, Peder Selim, Nebahat Demirel,  Gülfer Kılıç yedek üyeliklere seçilmişlerdir. DENETİM KURULU İÇİN yapılan oylamada; ASİL ÜYELİKLERE: İbrahim Çelik, Mehmet Caner Özcep, Mehmet Akif Şeker
YEDEK ÜYELİKLERE: Mevlüt Aker, Nesrin Malatya, Bilgüvi Küçük oybirliği ile seçilmişlerdir. Ereğli Kariyer Gelişim Derneği Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demirel, derneğin kişisel gelişim seminerleri ile Ereğli'de faaliyetlerine devam edeceğini belirtti.