Kdz.Ereğli Sempati Kreşi’nin yıl sonu etkinliği ve mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Süleymanlar Mahallesi’ndeki Kadri Yılmaz Lisesi arkasındaki kreşin bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte veliler, öğrenciler ve eğitimciler katıldı.

Kreş Müdürü Filiz Eroğlu, yaptığı konuşmada bir eğitim ve öğretim yılını da geride bıraktıklarını belirterek şunları söyledi:

“Saygıdeğer anne ve babalar dünyanın en güzel ve en değerli varlıkları olan çocuklarınızı bizlere emanet ettiniz. Bizlerde onlara sevgimizi ve ilgimizi vererek, bir birey olduklarını ve bizler için ne kadar değerli olduklarını hissettirdik. Okul öncesi eğitim çocukların hayatlarında önemli bir başlangıç noktasıdır. Çocuklarımızın burada öğrendikleri hayatlarının her dönemine etki eder.. En önemlisi, paylaşmayı, beklemeyi, arkadaşlığı, ilgiyi, grupta birlikte hareket etmeyi, kendi ihtiyaçlarını karşılamayı, düzenli olmayı, kendini ifade edebilmeyi ve daha pek çok şeyi okulöncesi eğitimle geliştirir. Çocuklarımızın burada geliştirdiği bir başka şey de özgüven duygusudur. Çünkü çocuğun ileri ki hayatında ihtiyaç duyacağı en önemli özelliklerden biridir özgüven. Bu senede İlköğretime başlayacak 6 yaş öğrencilerimizi mezun etmenin onurunu, gururunu yaşıyoruz. Yeni Eğitim Öğretim yılında çocuklarımıza mutlu ve başarı dolu güzel yıllar diliyorum.”

Minikler yıl sonunda öğrendiklerini aileleri ile paylaştı. Mezun olan öğrencilere ise temsili diplomaları verildi, kepler havaya büyük heyecan ve neşe içerisinde atıldı.