Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş, sendika tarafından TED Koleji'nde Erdemir çalışanlarının çocuklarına ücretsiz sağlanan kurslara katılan öğrencileri ziyaret etti.

Türk Metal Sendikası Kdz.Ereğli Şubesinin organizasyonu ile Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) hazırlanan Erdemir çalışanı üyelerin çocuklarından 8. sınıfta okuyan 75 öğrenciye 2012-2013 Eğitim ve öğretim döneminin başlamasıyla birlikte TED Koleji'nde kurs veriliyor. Odabaş, Şube Mali Sekreteri  Sedat Taşdelen ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte geldiği okulda, Okul Müdür Yardımcısı Berkan Durak ile görüştü.

EĞİTİM İMKANI

Durak ile müdürlük makamında bir süre sohbet eden Odabaş, katkılarından dolayı TED yönetimine, okul idaresine ve öğretmenlere teşekkür etti. Amaçlarının, çocukların çalışma ortamını yerinde görmek olduğunu belirten Odabaş, İlerleyen günlerde de iş yeri temsilcisi arkadaşlarımız gelecekler. Üyelerimizin çocuklarına yönelik sağlanan eğitim imkanını görecekler. Ardından da Erdemir'deki çalışan arkadaşlarımıza konuyla ilgili bilgi aktaracaklar dedi.

ORTAMA BAKMAYA GELDİK

Durak da, okuldaki çalışmalar ve aktivitelerle ilgili bilgi aktardığı Odabaş'a, sendika olarak öğrencilere sağladıkları imkan dolayısıyla teşekkür etti. Daha sonra öğrencilerin ders gördükleri sınıfları da dolaşan Odabaş ve beraberindekiler, öğretmenlerden de bilgi aldı. Odabaş, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada ise şunları söyledi: Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte öğrencilerimizi ziyaret etmek istedik. Sizi görmeye, bulunduğunuz ortama bakmaya geldik. Burada oluşturulan ortamın güzel olduğunu gördüm. Bu ortamı sağlayan TED Koleje Karadeniz Ereğli Şubesi Yönetimine, idaresine ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz. Verilen emeğin sonunda inşallah siz de sezon sonunda başarılı olursunuz.