13. Uluslararası Kilimli Kültür Sanat Spor Festivali ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapmasında Kilimli'ye gelen Senegalli dansçıların hediyeleri, bir televizyon kanalında yayınlanan "Survivor" adlı yarışmadaki dokunulmazlık sembolüne benzemesi, eğlenceli anların yaşanmasına neden oldu.

Kilimli beldesi belediyesi tarafından bu yıl 13.'sü düzenlenen Uluslararası Kilimli Kültür Sanat Spor Festivali ve Kabotaj Bayramı etkinlikleri kapsamında kente gelen Senegalli dansçılar, Radar Tepe'de dans gösterisinde bulundu.
Dans sonunda Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir, dansçılara plaket ve çeşitli hediyeler verirken, dansçılar da Belediye Başkanı ve sunucu İpek Tanrıyar'a hediyeler verdi.
Bu sırada Senegalli dansçıların verdiği hediyelerden birinin, Acun Ilıcalı'nın yaptığı "Survivor" yarışmasındaki sembol oyunlarındaki sembole benzemesi üzerine İpek Tanrıyar, Survivor'daki dokunulmazlık sembolü gibi artık dokunulmaz olduk diyerek espri yaptı.
Ardından Belediye Başkanı Dr. Seçkin Özdemir de, hediyeyi alarak, 2014'e kadar dokunulmaz oldum dedi.
Sunucu İpek Tanrıyar da, Bu sembol benim sunuculukta dokunulmazlığım sizin ise, belediye başkanlığınızda dokunulmazlığınız oldu dedi.
Hediyelerin verilmesinin ardından gösteriler sona erdi.