Alaplı Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevine başlayan Belediye Meclis Üyesi İbrahim Şengün'e, "Hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor.

AKP Alaplı İlçe Başkanı ve 9 ve 10. Dönem Belediye Başkanı Faruk Çaturoğlu, önceki dönem Belediye Başkanı Ekrem Yazıcı, Belediye Meclisi Üyesi Mehmet Yaman, Ak Parti İlçe Teşkilat Başkanı Yılmaz Can ve Alaplı Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Vekili Tarık Yazıcı, belediye hizmet binasındaki çalışma ofisinde ziyaret ettikleri Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün'e, "Hayırlı olsun" temennisinde bulundular. AKP İlçe Başkanı Faruk Çaturoğlu, üç dönem Belediye Meclisi Üyesi olarak görev yapan İbrahim Şengün'ün, belediyeciliği de iyi bildiğini belirterek, "Bu deneyiminizi ve bilgilerinizi en iyi şekilde değerlendirerek, üstlendiğiniz bu görevde de başarılı olacağınıza inanıyoruz." dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şengün de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Nezaketinize ve iyi dileklerinize çok teşekkür ediyorum. Üstlendiğim bu görevi, en iyi şekilde yerine getirmeye; Belediyemize ve Alaplı'mıza elimden geldiğince faydalı olmaya çalışacağım. Sizlerin ve Alaplı'da yaşayan herkesin desteğiyle başarılı olacağımıza inanıyorum." dedi.