Türk Kızılay Derneği Batı Karadeniz Bölge Koordinasyon Merkezi Müdürü Dr. Hasan Eren, kan bağışı kampanyalarına vermiş oldukları destekten dolayı Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş'a teşekkür ziyaretinde bulundu. 
Türk Kızılay Derneği Batı Karadeniz Bölge Koordinasyon Merkezi Müdürü Dr. Hasan Eren, beraberinde Zonguldak Kan Merkezi Kan Kazanım Uzmanı Adem Sali, Türk Kızılay Derneği Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit ve Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Arslan ile birlikte Kan bağışı kampanyalarına vermiş oldukları destekten dolayı Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Türk Kızılay Derneği Batı Karadeniz Bölge Koordinasyon Merkezi Müdürü Dr. Hasan Eren, Batı Karadeniz Bölge Koordinasyon Merkezi olarak İzmit, Adapazarı, Düzce, Karabük, Bartın ve Zonguldak illerinde hizmet veriyoruz. Zonguldak'ın Alaplı ilçesi bize göre çok önemli, özellikle nüfusuna göre birçok ilçemizden daha iyi durumda, Emniyet müdürlüğümüz ve diğer sivil toplum kuruluşları kan bağışı konusunda çok büyük katkılar veriyorlar, bizde mal müdürlüğüne ve emniyet müdürlüğüne teşekkür amaçlı ziyaretlerde bulunduk dedi.
Türk Kızılay Derneği Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit de, "Türk Kızılay Derneği Batı Karadeniz Bölge Koordinasyon Merkezi Müdürü Dr. Hasan Eren ve Zonguldak Kan Merkezi Kan Kazanım Uzmanı Adem Sali ile birlikte Alaplı'da Mal Müdürlüğüne ve Emniyet Müdürlüğümüze ziyaretlerde bulunduk. Mal Müdürlüğümüz ve Emniyet Müdürlüğümüz düzenlemiş olduğumuz kan bağışı kampanyalarına önemli ölçüde destekler verdiler. Önümüzdeki Nisan ayında kutlanacak olan Polis Haftası dolayısıyla da Kızılay ve Emniyet Müdürlüğü işbirliği ile kan bağışı kampanyası düzenleyeceğiz diye konuştu.
Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş da, Türk Kızılay Derneği Batı Karadeniz Bölge Koordinasyon Merkezi Müdürü Dr. Hasan Eren, Zonguldak Kan Merkezi Kan Kazanım Uzmanı Adem Sali, Türk Kızılay Derneği Alaplı Şube Başkanı Hayri Yiğit ve Yönetim Kurulu Üyesi Nejat Arslan'ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak kan vermenin önemini bilen bir kurum olduklarını belirten Baş şunları söyledi:
"Polis Haftası etkinlikleri çerçevesinde bir kan bağışı şenliği düşünüyoruz. İnşallah bir şenlik havasında kan bağışı kampanyası düzenleyeceğiz. Biz daha çok kan bağışının bilincinin yerleşmesini istiyoruz.
Konuşmaların ardından Türk Kızılay Derneği Batı Karadeniz Bölge Koordinasyon Merkezi Müdürü Dr. Hasan Eren, Zonguldak Kan Merkezi Kan Kazanım Uzmanı Adem Sali tarafından Alaplı Emniyet Müdürü İsmail Baş'a çeşitli hediyeler ve çiçek takdim edildi.