Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Şırnak’ta terör örgütü tarafından kurulan hain bir pusuda yaralanan ve Ankara’da Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) tedavisi devam eden Ereğlili gazi uzman çavuş Serdar Sezer’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

Sezer’in yakınları ile de görüşen Turpçu, başta Serdar Sezer olmak üzere tüm yaralıların biran önce sağlığına kavuşması için herkesin büyük bir sorumluluk bilinciyle çalıştığını belirterek kendisinin de bir milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde ve bir vatandaş olarak hayatın her alanında gaziler için çalışmaya, onların yanında olmaya devam edeceğini söyledi.

 

06.09 2015 tarihinde Hakkari Yüksekova ilçesi Dağlıca kırsalında terör örgütünün hain saldırısı sonucu hayatını kaybeden şehitlere Allah’tan rahmet, başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabır dileyen Turpçu, “Ülkemizin ve milletimizin birliği, beraberliği ve huzuru için görev yapan Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve emniyet güçlerine yapılan hain saldırıları bir kez daha şiddetle lanetliyorum. Türkiye’yi komşu ülkelerdeki gibi kaosun içine çekmeye çalışan terör örgütü ve arkasındaki karanlık odaklar bu kez de başarılı olamayacaktır. Türkiye bugünleri de aşacak bilgi, dayanışma ve tecrübe birikimine sahiptir” dedi.