Bıçaklayıp kaçtı!..
Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi On İki Katlı İş Merkezi karşısında meydana gelen olayda bir kişi kimliği belirsiz kişi tarafından bıçaklandı. M.D. diş hastanesinde çalıştığını ve polikliniklere sürekli protez diş getirip götürdüğü, söz konusu yerde yürüdüğü sırada tanımadığı bir şahsa omzunun çarptığını ve özür dileyerek yoluna devam ettiğini, on iki katlı iş merkezinin karşısındaki polikliniğe geldiği sırada ise faili meçhul şahsın arkadan bacağını bıçakladığını, kendisini bıçaklayan şahsın çarpıştığı şahıs olabileceğini iddia ederek şikayetçi oldu. M.D.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken olaya karıştığı iddia edilen kişi ise aranıyor.

Serçe parmağından yaralandı
Türkiye Taşkömürleri Kurumu Üzülmez Müessesesinde meydana gelen iş kazasında H.İ. ocakta çalıştığı sırada tavandan kopan taşın serçe parmağına düşmesi sonucu parmağında kanama meydana geldiğini belirterek hastaneye gitti. Yapılan müdahalede serçe parmağına taş düşen maden işçisinin BTM ile giderilebilir şeklinde doktor raporu alınırken vardiya amiri olan şüphelinin arandığı da Valilik Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğünden gönderilen vukuat bülteninde açıklandı.

Eşi not bırakıp gitti
Zonguldak Soğuksu Bahçelievler Mahallesi Mehtap Sokak Üzerinde Z.Ç., eşi M.Ç.'nin işten çıkarıldığını, ben evden gidiyorum, daha geri dönmeyeceğim diyerek bir not bıraktığını akabinde ise ikametten ayrılarak bir daha ikamete geri dönmediğini iddia ederek şikayetçi oldu. Söz konusu M.Ç.'nin arandığı da açıklandı.

Şikayetle yakalandılar
Kozlu Balıkçı Barınağı Liman içerisinde önceki gün yapılan uygulamada 2 kişi usulsüz balık avladıkları gerekçesiyle yakalandı. Verilen bilgilere göre liman içerisinde E.E.A ve A.K.B usulsüz balık avladıkları yönünde ihbar gelmesi üzerine 3.5 kilogram barbunya balığı ile yaklaşık 30 metrelik özel donanımla hazırlanmış kör hamsi ağı ele geçirildi. Şüpheli iki kişinin gözaltına alındığı ve alınan ifadelerinin ardından da serbest bırakıldığı öğrenildi.

Kdz. Ereğli'de
tefeci operasyonu

Kdz.Ereğli Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği tarafından önceki akşam Kdz.Ereğli'de gerçekleştirilen operasyonla bir kişinin evinde yapılan aramada 10 adet belgeye el konuldu. Alınan bilgilere göre H.Ç.'nin tefecilik yaptığı yönünde ihbar gelmesi üzerine mahkemeden alınan arama kararına istinaden şüphelinin evinde yapılan aramada farklı şahıslara verilmiş,  para ve kalan meblağları gösteren 10 adet belge bulunurken şüpheli yakalandı olay ile ilgili soruşturma ise sürüyor.

Birbirlerini
bıçakladılar

Kdz.Ereğli Kepez Mahallesi Uyuyan Güzel Sokak üzerinde önceki gece meydana gelen olayda iki arkadaşın alkol muhabbeti hastanede bitti. İ.A. arkadaşı G.K. ile beraber alkol aldıklarını akabinde ise bir konudan dolayı aralarında tartışma çıktığını ve G.K.'nın kendisini döner bıçağıyla yaraladığını, G.K. ise; İ.A.'nın kendisine tehdit ettiğini ayrıca elindeki bıçakla da kendisini yaraladığını iddia ederek birbirlerinden şikayetçi oldular.
Şahısların alkollü olduklarına,  hayati tehlikelerinin bulunmadığına ve vücutlarının çeşitli yerlerinde kesi olduğuna dair doktor raporları alınırken, bir adet sap kısmı 15 cm, keskin kısmı ise 16 cm olan bıçak ele geçirildi, şüpheliler ise yakalandı.

Adliye'nin çatısına çıktı
Kdz.Ereğli Adliye Binasında bir kişi çatıya çıkarak intihara teşebbüs etti. Alınan bilgilere göre Kdz.Ereğli Adliyesi'nde D.S. eşinin kendisi hakkında suç duyurusunda bulunduğunu akabinde ise eşinin telefonla arayarak adliye binasına gelmesini söylediğini, bundan dolayı da bunalım girmesi sonucu adliye binasının çatısına çıkarak intihara teşebbüs ettiğini;  ancak eşinin bu kararından vazgeçirdiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Olayla ilgili tahkikata başlanıldı.

4. Kattan atladı
Kdz.Ereğli Bağlık Mahallesi Hatip sokak üzerinde şizofreni hastası olduğu belirtilen H.K. ikametinde bulunduğu apartmanın 4. Katında pencereyi açarak intihara teşebbüs etti. H.K.'nin birkaç kez daha intihara teşebbüs ettiği öğrenilirken ağır yaralanan H.K.'nin hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.