SP Kdz. Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Göktaş, Araştırmacı-Gazeteci Uğur Mumcu’nun emperyalist dış güçlerin isteğiyle onların içerdeki maşaları eliyle öldürüldüğünü belirtti.

Göktaş, ‘medya-sermaye işbirliğiyle cinayet Müslüman kesimin üstüne atılıp bu cinayetten siyasi ve ekonomik menfaat elde edip katilleri gizlemek için kahrolsun şeriat naraları atılarak ortalık bulandırıldı ve katiller ne yazık ki hala belirlenemedi’ dedi.

Yapılan yazılı açıklama şu şekilde:

“24 Ocak Uğur MUMCU'nun emperyalist dış güçlerin isteğiyle onların içerdeki maşaları eliyle öldürülmüştür. Ülkemizde hep MOSSAD, KGB, CIA ve MI6 in oyunları konuşulurken Alman Gizli Servisinin terör örgütü bağlantılarını derin ilişkileri gün yüzüne çıkarttığı için katledildi. Ama ne yazık ki yine dış güçlerin maşası olan radikal sosyalist gruplar ve medya-sermaye işbirliğiyle cinayet Müslüman kesimin üstüne atılıp bu cinayetten siyasi ve ekonomik menfaat elde edip katilleri gizlemek için kahrolsun şeriat naraları atılarak ortalık bulandırıldı ve katiller ne yazık ki hala belirlenemedi. Bizler Uğur MUMCu, Bahriye ÜÇOK, Ahmet Taner KIŞLALI cinayetleri ve Madımak olaylarının aydınlatılmasını, sorumluların cezalandırılmasını, bu olaylar bahane edilerek toplumun kamplara ayrışmasının engellenmesini, lisede yetişen gençlerimizin manevi değerlerinden uzaklaştırılarak yasa dışı örgütlerin kucağına itilmesine karşıyız. Uğur MUMCU'nun altın-terör örgütü-uyuşturucu-dış istihbaratlar ve onların içeride ki maşaları üzerine yaptığı çalışmaların önemini hatırlatır, onu anarken "kahrolsun şeriat" diyenlerin merhum MUMCU'nun mücadele ettiği dış güçlerin maşası olarak MUMCU'nun fikrine karşı olduklarını, onu anlayamadıklarını belirtir, merhum Taner KIŞLALI'nın katledildiği akşam MUMCU'nun eşinin yaptığı ve ısrarla gündeme getirilmek istenmeyen "Bu cinayette ne yazık ki Türkiye’deki Müslüman kesimin üstüne atılarak örtülecek..." diyerek başlayan ve araştırmayı yapan görevlilerin şüpheli??? Ölümleri ile bir yerde kesildiğini hatırlatan konuşmasını ""iyi"" okumalarını öneririz. Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.”