THK Çaycuma Şubesi ve Çaycuma Halk eğitim Merkezi'nin Çaycuma Anadolu Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi'nde düzenlediği "Model Uçak Başlangıç Kursu" sertifika töreni Endüstri Meslek Lisesi önünde gerçekleştirilecek.
Çaycuma Halk eğitim Merkezi bünyesinde, THK Çaycuma Şubesi'nin düzenlediği Model Uçak Başlangıç Kursu'nu Rehber Öğretmen Ceyhun Kumbas verdi. Çaycuma Anadolu Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde yapılacak olan belge töreni, yarın saat 11.00'de yapılacak.
THK Çaycuma Şubesi Başkanı Ferudun Güner, yaptığı açıklamada, "Model Uçak Başlangıç Kurslarımız Çaycuma Halk Eğitim Merkezi tarafından öğrencilerimize ve halkımıza verildi. THK Çaycuma Şubesi olarak bu tür aktivitelerimizi devam ettireceğiz. Önümüzdeki günlerde Model Uçak Başlangıç Kursumuzu yine Çaycuma Halk eğitim Merkezi ile birlikte tekrar açacağız. Kursumuza katılmak isteyenler Çaycuma Halk eğitim Merkezi'ne ve Türk Hava Kurumu Çaycuma Şubemize müracaat edebilirler. Çaycuma Anadolu Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi bahçesinde yapılacak olan belge törenine bütün halkımızı davet ediyoruz" dedi.