Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasının ardından öğrencilerin sağlıklı ve huzurlu şekilde eğitim-öğretimlerini görebilmeleri için çeşitli çalışmalar yaptıklarını açıkladı. Tektaş bu çalışmalar arasında Çilek Halk Otobüsü şoförlerinin ardından ilçe genelinde servis şoförlerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

 

Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrenci taşımacılığı yapan Çilek Halk Otobüslerinin yanı sıra servis şoförlerine uyması gerekli kurallar çerçevesinde bilgilendirme toplantısı İlçe Emniyet Brifing Salonunda gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş, İlçe Emniyet Amiri Burak Bal, Kdz.Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek, Kdz.Ereğli Belediyesi Ulaştırma Müdürü Hüseyin Ağlar’ın yanı sıra 80’e yakın servis şoförü katıldı.

Kdz.Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Erkan Tektaş yaptığı konuşmasında, “Okul öncesi öğrencilerimizin sağlıklı ve huzurlu bir şekilde eğitim ve öğretim görmelerini sağlayabilmek amacıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak gerekli hazırlıkları ve çalışmaları tamamlayarak, yürürlüğe koyduk. Çalışmalarımız ve uygulamaya koyduğumuz bu planlar çerçevesinde en önemlisini toplantılara ayırdık. Geçen gün bu toplantılardan bir tanesini gerçekleştirdik. Çilek Halk Otobüsü sürücüleri ile bir araya geldik öğrencilerimizin otobüse inerken ve binerken nelere dikkat etmesi gerekli konusunda genel bir bilgilendirme toplantısı yaptık. Şimdi ise geleceğimizin teminatı çocuklarımızın taşıyan servis sürücülerinin bilgi, bizlerin tekrar hatırlatma gereği duyduğu ikinci bir bilgilendirme toplantısı yapacağız” dedi.