İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Opt. Dr. Recep Erdoğan, Erdemir Kurumsal İletişim ve Sosyal Hizmetler Müdürü Gülşin Yöney'i ziyaret etti.

Kdz. Ereğli İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Opt. Dr. Recep Erdoğan beraberinde yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ERDEMİR Kurumsal İletişim ve Sosyal Hizmetler Müdürü Gülşin Yöney'i ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Kdz. Ereğli İşitme Engelliler Spor Kulübü Başkanı Opt. Dr. Recep Erdoğan 19 yıllık kulüp tarihinde ilk defa bu yıl 2. ligde şampiyonluk yaşadıklarını söyledi.
Kulübün 80 işitme engelli üyesi olduğunu belirten Erdoğan, 80 işitme engelli üyemiz var. Dernek olarak onlara kulüp lokalinde bir arada olmalarını, yaşamı paylaşmalarını, iletişim kurmalarını sağlamalarının yanında spor yapma imkanı ve olanağı sağladık. Bu anlamda ilçemizdeki kurum ve kuruluşları ziyaret ederek hem, şampiyonluk mutluluklarını paylaşmak istedik dedi.
Erdemir Kurumsal İletişim ve Sosyal Hizmetler Müdürü Gülşin Yöney de İşitme Engelliler spor kulübünün 2.ligde şampiyon olmasından duyduğu mutluluğu dile getirerek, Erdemir olarak her zaman sosyal sorumluluklarımızın bilincinde olan bir kurumuz, bu anlamda İşitme Engelliler için neler yapabiliriz noktasında görüşmelerde bulunacağız dedi.