TGC Basın Müzesi'nde kadına yönelik şiddete karşı fotoğraf sergisi açılıyor

TRT1 Küçük Hanımefendi Dizisi (ATYAPIM), Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) ve Citymag Dergisi işbirliği ile gerçekleştirilen Kadına Yönelik Şiddete Karşı, SESSİZLİK ÇEMBERİNİ KIR! adlı fotoğraf sergisi, 25 Kasım – 2 Aralık 2011 tarihleri arasında, TGC Basın Müzesi'nde açılıyor.
Küçük Hanımefendi Dizisi oyuncuları; şiddete uğrayan kadınlara ve çocuklara, sessizlik çemberini kırarak, kendilerine tanınan kanuni haklarını kullanmaları yönünde mesajlar vermeyi hedefledikleri sergi için, Citymag Dergisi ekibi ile işbirliği yaptılar. Temalı makyaj tekniği ile hazırlandıkları fotoğraf çekimlerinin ardından, sergi için Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ile biraraya gelen Küçük Hanımefendi ekibi, kadına yönelik şiddete karşı yürütülen diğer kampanyalara da destek veriyor.
Açılış kokteylinin 25 Kasım 2011 akşamı saat 19.00'da TGC Basın Müzesi'nde gerçekleşeceği sergide Türkiye Gazeteciler Cemiyeti adına Genel Sekreter Sibel Güneş, Küçük Hanımefendi Dizisi (ATYAPIM) adına da oyuncu Derya Alabora birer konuşma yapacaklar.