Kdz.Ereğli'de taksiciler tarafından 2002 yılında başlatılan 'Türkiye için seve seve' kampanyası normal uygulamaya döndü. Kdz. Ereğli Taksiciler Derneği Başkanı Yücel Oktay, durak çıkışının 5 lira olduğu taksi ücretlerinin 2011'de de aynı tarifeden uygulanacağını kaydetti.

2002 yılında başlayan ve taksi metre kullanmadan sabit fiyat tarifesi ile yolcu taşımacılığı yapma kampanyası 10. yılına giriyor. Taksiciler, 'Ülkem İçin Seve Seve' adı altında düzenledikleri ve 7 taksi durağı ile 153 taksicinin katıldığı kampanya ile yolculuk yapacak vatandaşların hem uygun fiyatla taşındığını hem de ödeyeceği fiyatı önceden bilerek gönül rahatlığı ile taksilere kullandıklarını dile getiriyor.

DEVAM KARARINDAN

VATANDAŞ MEMNUN KALACAK...

Kampanyanın başladığı dönemlerde ilk olarak 5 taksi durağının dahil olduğu kampanyaya, son kalan iki taksi durağı ise 2008 yılında dahil oldu. Ereğli Taksiciler Derneği Başkanı Yücel Oktay, başlattıkları kampanyanın artık normal bir uygulamaya döndüğünü kaydetti. Vatandaşların da memnun olduğu kampanya ile ilgili konuşan Oktay, "2002 yılında 5 durak yönetiminin katılımı ile başlattığımız 'Ülkem için Seve Seve' kampanyasına 2011 yılında da devam ediyoruz. Kampanyaya ilk başladığımız da Ereğli’ de bulunan 7 duraktan 5’i bu kampanyaya dahil olmuştu. Ancak kısa süre sonrasında diğer iki taksi durağımızda kampanyamıza dahil oldu. Durak çıkışı 5 lira olarak belirlenen tarife, 2011 yılında da aynı şekilde devam edecek. Bu uygulamamızdan vatandaşlarımız da oldukça memnun. Son zamanlarda başlattığımız kampanyanın artık normal bir uygulama olarak devam ettiğini de söyleyebiliriz." dedi.