Bir süre önce Cumhuriyet Halk Partisinden 4 belediye meclis üyesi ile istifa eden Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever, Ak Parti’ye katıldı.

Ak Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Önder Gazetesi muhabirine yaptığı açıklamasında, “Şuan bağımsız olan Ormanlı Belediye Başkanımız Yaşar Sever ve 4 Belediye Meclis Üyesi arkadaşımız Ak Parti’ye katılmışlardır, üye girişlerini yaptık artık kendileri Ak Parti’nin üyesidirler. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Yaşar Sever’e bizzat rozet taktırmak istiyoruz. Onun için grup toplantılarından bir tarih bekliyoruz” dedi.

Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever de gazeteniz Önder’in muhabirine yaptığı açıklamasında, “Üye kayıt işlemimi yaptırdım. Ak Parti ailesine yeniden geri döndüm. İnşallah birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz” sözleri ile konuştu.

CHP’li Ormanlı Belediye Başkanı Yaşar Sever ve Belediye Meclis Üyeleri Recep Ergün, Zeki Ergün, Sabri Yılmaz ve Tacettin Çetin, parti yönetimine tepki göstererek istifa etmişti.