Çaycuma TSO Başkanı Rıfat Sarsık, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

Sarsık, açıklamasında, “1 Mayıs’ı Türkiye'nin yarınlarını aydınlatacak yol haritalarının oluşturulduğu ve toplumun değişik kesimlerini birbirinden uzaklaştıran değil yaklaştıran etkinliklerin damgasını vurduğu günlere dönüştürülmeliyiz” dedi.

Açıklama şu şekilde:

“Emek ve Dayanışmaya adanmış 1 Mayıs; gecesini gündüzüne katarak, alın teri döken işçilerimizin, memurlarımızın ve tüm çalışanlarımızın emeklerinin vurgulandığı bir gündür. Bu güzel günü bir bayram havasında kutlayarak hem çalışma dünyasının, hem ülkenin hem de dünyanın sorunlarının ele alındığı, tartışıldığı, çözümlerin ortaya konduğu, projelerin üretildiği bir gün olarak değerlendirebilmeliyiz. 

1 Mayıs’ı Türkiye'nin yarınlarını aydınlatacak yol haritalarının oluşturulduğu ve toplumun değişik kesimlerini birbirinden uzaklaştıran değil yaklaştıran etkinliklerin damgasını vurduğu günlere dönüştürülmeliyiz.

Huzurlu, emeğin hak ettiği değerlere ulaştığı yeni bir dönemi hedefleyen çalışmalara adım atarken, çalışanlarımıza sevgi, barış ve güven dolu bir işçi bayramı diler, tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlar saygılar sunarım.”