Zonguldak'ta kadınlar sevgiyi paylaşma çayında bir araya geldi.
Zonguldak Öğretmenevi'nde Emekçi Kadınlar Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen sevgiyi paylaşma çayına Zonguldak Valisi Erol Ayyıldız'ın eşi Dr. Didem Ayyıldız, Ticaret ve Sanayi odası Genel Sekreteri Rende Okay, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nurcan Abay, Kızılay Derneği Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli ve çok sayıda kadın katıldı. Programda konuşan Emekçi Kadınlar Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Yayla, katılımlar nedeniyle kadınlara memnuniyetini dile getirirken, Kurulduğumuz günden bu güne dek bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Kadın Doğum Uzmanı Dr. Didem Ayyıldız hanım efendiye, basın mensuplarına  ve siz değerli misafirlerimize yürekten teşekkür ediyorum. Bu günkü çay programımıza hem sizlerle kaynaşmak, hem de sizlerden aldığımız desteklerle tespit ettiğimiz çocuklarımızın kış giyecek ihtiyacını karşılamak bir nebzede olsa onları mutlu edebilmek için düzenledik dedi. 
Programdan memnuniyetini anlatan Ayyıldız ise tüm kadınları, birlik, beraberlik ve dayanışma örneği sergilemeye davet etti. Konuşmalardan sonra birlikte sabah kahvaltısı yapan kadınlar, daha sonra satılan yardım biletlerinden aldılar.
Hep birlikte 'kadına hayır' sloganı atarak, erkeklere mesaj yolladı. Kadınlar programda gönüllerince göbek atıp, eğlendi.
Öte yandan satılan yardım biletlerinden elde edilecek gelirle, yardıma muhtaç çocuklar için kış giyeceği alınacağı belirtildi.